Szervizünkben modern technológiával rendelkező ózonos klímafertőtlenítést alkalmazunk!

Miért is jó a műszeres klímafertőtlenítés az Ön és utasai számára?

A gépjárművek klímaberendezéséből nem kívánt mikroorganizmusok kerülhetnek az utastérbe, ezzel allergiás tüneteket okozva. Ennek a megelőzésére kínálunk hatékony megoldást a WYNN’S által újonnan kifejlesztett AIRCOMATIC III klímarendszer fertőtlenítő készülékünkkel. eme készülék alkalmazásával a csírátlanítás mellett az ózonkezelés (szaganyagok semlegesítése) is elvégezhető.

autó szerviz - műszaki vizsga - futómű állítás

Ez az eljárás jelenleg leghatásosabb és egyben a legjobb autóklíma fertőtlenítés. Ebben az esetben az egész autó utasterét fertőtlenítjük. Klímafertőtlenítő berendezésünkkel ózont juttatunk a gépkocsiba, amit a klímarendszerrel folyamatosan keringetünk. Az ózon az elérhetetlen részeket is fertőtleníti. A kárpitokban esetlegesen előforduló atkákat elpusztítja. A vírusokat, baktériumokat, gombákat maradéktalanul elpusztítja, és megelőzi azok újbóli kifejlődését. A biztonsági övről, a gombokról, a kormánykerékről, a váltógombról, stb. mind-mind megöli a kezünkkel bejuttatott fertőzéseket is. Az ózont már a fogászatban is használják. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, ami 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Minden mikroorganizmust, mint például baktériumok, vírusok, penész, gomba, elpusztítja, megsemmisíti.

Valamint érdemes megemlíteni, hogy az ózonos kezeléssel a berendezés semlegesít minden, a gépkocsi belsejében lévő kellemetlen szagot. Ezeket a folyamatokat a berendezés teljesen automatikusan végzi, tehát a kezelés elkezdését követően további felügyeletet nem igényel.

Fontos megjegyezni, hogy a klímafertőtlenítést minden esetben utastérszűrő cserével együtt érdemes alkalmazni. Az utastéri szűrők éppen azt tartják magukban, amit Ön nem szeretne belélegezni: a levegőben található káros anyagokat:

  • port
  • virágport,
  • a kipufogógáz káros összetevőit,
  • valamint sok ezer egyéb más baktériumot

Az utastérszűrők hagyományos és aktívszenes kivitelben egyaránt elérhetőek (ez utóbbi anyag képes magában tartani a kellemetlen szagú, illetve mérgező gázokat).

FONTOS! Ajánlott az utastérszűrőt minden 15.000 km megtétele után (vagy a gyártó előírásai szerint) cserélni. Különösen a tél végén javasoljuk a szűrő cseréjét, mivel az őszi-téli szezon alatt összegyűlt szennyeződés és nedvesség ideális táptalajt biztosít a baktériumoknak és a gombáknak, ami az utastéri levegő jelentős minőségromlását okozhatja.

autó szerviz - műszaki vizsga - futómű állítás

Amit elérhetünk az utastérszűrő kicserélésével:

  • a levegő jobb minőségét a gépkocsi belsejében (kevesebb szennyező anyag kerül az utastérbe)
  • a vezetés fokozott biztonságát (javítja a vezető koncentrálási képességét)- védi a légkondicionáló rendszert (a részecskék és a mikroorganizmusok nem jutnak el a ventilátorig)
  • a vezető és az utasok kényelmét egyaránt (a szélvédőn és az ablakokon nem alakul ki páralecsapódás, ezáltal jobb láthatóságot biztosítva)

Ne habozzon, kérje gépkocsija fertőtlenítését, még ma!